JOBBA MED MIG

Målar Anna växer och vill bli fler!

Jag söker just nu en kollega att dela mina arbetsuppgifter med. Hos Målar Anna får du varierande arbetsuppgifter och möjlighet att själva påverka dessa. Jag driver ett nytänkande företag där jag arbetar aktivt för att motivera och stimulera fler kvinnliga målare att ansluta till branschen.

Hos Målar Anna står kunden alltid i fokus och som min kollega ska man tycka om att göra det lilla extra för att uppnå ett toppresultat. Tillsammans antar vi utmaningar med fokus på god kvalité och resultat, samt nöjda kunder och medarbetare. För att uppnå detta krävs positivt tänkande, kunskap och ett välfungerande samarbete. Är du den jag söker?

Tjänsten innefattar:
50-100% tillsvidareanställning
6 månaders provanställning

  • Din profil:
  • Kvinnlig målare
  • Serviceinriktad & självgående
  • Samarbetsvillig
  • Långvarig yrkesvana är meriterande men inget krav

Rekrytering sker löpande. Slå mig en signal om du är intresserad, så bokar vi en sittning tillsammans.
Ser fram emot att höra från dig!